Kiwi tilbudsavis

Læs Kiwis aktuelle tilbudsavis.

Der er ingen aktuelle aviser fra Kiwi

Om KIWI

KIWI er en discountkæde, der er ejet af dagligvarekoncernen Dagrofa. KIWI kom til Danmark i 2008 og havde i starten 50 butikker primært i Jylland og på Fyn. Siden 2008 er det gået hastigt fremad for kæden, især på Sjælland, og KIWI er i dag oppe på 100 butikker i Danmark.

KIWIs koncept stammer fra Norge, hvor kæden har mere end 600 KIWI-butikker. Konceptet er dog blevet tilpasset det danske marked, hvor KIWI gerne vil være den sundeste og mest ansvarlige discountkæde, og derfor har kæden fokus på at nedbringe både elforbruget, affaldsmængderne og spildet.

Hos KIWI går de også ind for, at alle skal have råd til sundhed. Derfor kan du som kunde få et KIWI-kort, der giver dig 20 % rabat på alt frugt og grønt samt andre gode tilbud hver uge.

På KIWIs hjemmeside kan du både finde masser af opskrifter på lækker mad samt finde adressen på din nærmeste KIWI-butik og se butikkens åbningstider


KIWI tilbudsavis

Her på Tilbudsugen.dk kan du altid finde den aktuelle tilbudsavis fra KIWI. KIWI udgiver som regel en ny tilbudsavis hver uge, som gælder en uge fra lørdag til den efterfølgende fredag. I KIWIs tilbudsavis kan du altid finde masser af slagkraftige tilbud på alt fra kød og grøntsager til kaffe og kager. Du kan også se en liste med alle KIWIs aktuelle tilbud her.


KIWIs varesortimentet

Hos KIWI finder du et af discountsektorens største varesortimenter, hvor du kan handle alt til dagligdagen i én og samme butik og selvfølgelig til lave priser – du kan således både handle cola, øl og vin såvel som skyr, æg og laks, men du finder også andre varer som f.eks. tøj, legetøj og puder. Hos KIWI finder du også et stort udvalg af svanemærkede, økologiske og allergivenlige varer.

KIWI fører en række danske kvalitetsmærker, som du kan læse lidt mere om nedenfor.

Gestus
Produktserien Gestus er en ny dansk serie af madvarer med fokus på den gode smag og kvalitet, samtidig med at prisen også er fornuftig. Hos KIWI kan du finde over 250 Gestus-produkter, men Gestus-sortimentet vil blot vokse fremover, da der hele tiden kommer nye produkter til serien.

Dansk Landgris
Når du køber svinekød af mærket Dansk Landgris hos KIWI, får du kvalitetskød, der stammer fra fritgående danske svin, som er vokset op i hytter på åbne marker med masser af frisk luft og plads. Der er altså både tale om kvalitetskød, produceret med en høj grad af dyrevelfærd.

Himmerlandskød
Himmerlandskød er okse- og kalvekød af høj kvalitet, der kommer fra dansk opdrættet slagtekvæg. Kødet modnes i 12-14 dage inden udskæring, så du får lækkert mørt kød. Faktisk tilbyder KIWI en mørhedsgaranti på deres sortiment af Himmerlandskød – så hvis du ikke er tilfreds med kødets mørhed, kan du få pengene tilbage.

Grøn Balance
Denne produktserie, som indeholder ca. 90 produkter, er udviklet med fokus på miljø og sundhed. Serien Grøn Balance indeholder både fødevarer og nonfoodvarer. Alle fødevarerne er økologiske, mens alle produkter inden for personlig pleje og rengøring er svanemærket.

Guldbageren
GuldBageren er en af Danmarks ældste kæder af bagere, og den leverer hver dag friskbagt brød og kager til KIWI af god kvalitet. Visse KIWI-butikker har endda en GuldBager-forretning inde i butikken.

Dansk Kylling
Hvis du er ude efter fersk, danskproduceret kvalitetskylling, så skal du blot købe Dansk Kylling hos KIWI. Der er tale om kyllinger, der er opdrættet i bæredygtige stalde med mere plads end ved konventionelt opdræt, og som blandt andet fodres med korn fra gårdenes egne marker.

10 udvalgte tilbud fra seneste Kiwi tilbudsavis(er)

Der blev ikke fundet nogen resultater på din søgning.