Om tilbudsugen

Velkommen til Tilbudsugen

Tilbudsugen er en gratis forbrugerservice, hvor du kan læse alle ugens tilbudsaviser online. Her kan du både bladre i de enkelte aviser, søge efter tilbud på specifikke varer og oprette egen indkøbsliste.

Ud over Tilbudsugen.dk har vi også en App. Appen hedder tilbudsugen.dk og findes både i en udgave til Iphone/Ipad og til Android.

For at læse tilbudsaviserne, skal du klikke på butikkens logo på forsiden. Så kommer der en pop-up med et overblik over de enkelte aviser der er tilgængelige i den pågældende butik i denne uge. Så klikker du på feltet "Læs avis" under den avis du ønsker at se.
Ønsker du at undersøge priser på specifikke produkter, kan du bruge søgefeltet øverst på siden. Ønsker du at se hvilken butik, der har det bedste tilbud på (f.eks) mælk i denne uge, skriver du mælk i søgefeltet. Så vises alle tilbud på mælk i denne uge. Nu kan du finde det tilbud der passer dig.

Når du har søgt efter specifikke tilbud, kan du på listen klikke på det grønne kryds i højre side og derved tilføje varen til din indkøbseddel.Når du læser avisen, kan du tilføje tilbud til din indkøbsseddel, du klikker blot på tilbuddet i avisen og vælger "tilføj til indkøbsliste". Du kan også skrive varer direkte på din indkøbsliste og derfra vælge at se ugens tilbud på den enkelte vare.

m.tilbudsugen.dk bruger cookies. Læs mere om vores brug af cookies her.

Vi ønsker dig god fornøjelse med vores side.

Tilbudsugen

Siden drives af Tilbudsugen Aps